GOOGLE KAYIT | BLOGCU.COM ZİYARETÇİ ARTIRMA
http://www.googlekayit.net.tc/
Blogunuzun; Google ve Diğer Google Gibi Gelişmiş
Arama Motorlarına Kayıt Yapmanız ve Bu Sayede Ziyaretçi
Sayısını Artırmanız İçin Blogcu.Com Tarafınca
Geliştirilmiş Ek Hit Alım Sitemizden Giriş Yaparak Ziyaretçilerinizi
ArtırmayaBaşlayabilirsiniz...
.........................................................................!!!!!


Evet arkadaslar yaklasık 3-4 gundur bu msjı gormus
olanlar olabılır. Ama en onemlısı -henuz- gormemıs olanlar ıcın bu uyarım
ozellıkle. Burası KESİNLİKLE YALAN Bİ SİTEDİR
Sızın sıfrenızı ve blogunu alma amaclı yapılmısır.
Lutfen bu sekılde gelen mesajları gozardı edın ve kesınlıkle
boyle bilmediginiz sıtelere sıfrelerınızı yazmayın.
İnsanları kandırma amaclı yapılan sıtelerdir bu siteler.
Peki Nasıl Anlarsınız ?
Öncelikle gelen sıteye bakın. Sitenin dıs gorunumu bile yalan
bir sıte oldugu anlatır. Cok basit tek sayfalık bır sıte.
2. Sitenin linkine (url) bakın. Blogcu neden google uzantılı
bır link kullansın ki ? Ayrıca google- yada daha onemlı ,
kalıtelı ısler yapan sıteler..uzantılarında ornegin .com, .gov yada
.net ..vb uzantısı kullanır.. ama bu sıtenın uzantısı .net.tc .
.gidiyo gercekten resmı bır sıte boyle bır uzantı kullanmaz..
aldanmayın ! dikkat edin..
3. Ayrıca .blogcu'dan gelıyor olsaydı gercekten bu mesaj..
neden bloglarınızda kişisel iletişimiz için kullandıgınız <örneğin Cbox > =
(chat amaclı kullanılan programlar) lara mesaj bıraksınlar..
hemde arka arkaya dıkkat cekmek ıcın gonderılen 4-5 mesaj seklınde
!!! Bu şekilde gelen msjlar bir program yardımı ile ,spam mail gıbı,
arka arkaya otomatık yollanıyor . dıkkat edın.!!
4. Blogcu eger sıze mesaj atmak ıstese
(-ki neden kullandıgınız chat promramına mesaj yazsın :)
ya da chat programı kullanmayan napsın :) email yoluyla resmi bir dil ile bu işi yapar.
Zaten toplu uyarı mesajlarında, yada haberlerınde
yonetım panelinizden de okuyabılırsınız. !! Ayrıca blogcu uyelerıne
genel bır uyarı yazısını da yazdı , ozellıkle bu konu hakkında. !